Het eerste online DuCUG event

De community door en voor de Citrix professionals in Nederland

Opening

De Dutch Citrix User Group, in het kort DuCUG, is een  gebruikersgroep door en voor de Citrix community in Nederland. Voornamelijk, maar niet uitsluitend, gericht op Citrix producten en technologieën. Wij organiseren meerdere keren per jaar een bijeenkomst met presentaties gericht op techniek, klant casussen, praktijkvoorbeelden en discussies. De bijeenkomsten zijn toegankelijk voor een brede doelgroep en bieden veel gelegenheid om in contact te komen met gelijkgestemden.

Delivering a great user experience in a hybrid cloud scenario using Citrix Virtual Apps and Desktops

Sharpen your Citrix Virtual Apps and Desktops service performance and scalability skills. In this session, we will guide you on how to deliver a great user experience with Citrix Virtual Apps and Desktops, in hybrid cloud scenarios. With data from the GO-EUC research community platform, this session will provide you with all the performance insight you need to know.

Micro Apps, we show how to build them (BYOD)

Citrix Workspace en Microapps, in deze presentatie word er toelichting gegeven hoe een taakgedreven werkplek met micro apps een belangrijk rol gaan spelen bij de werkplek van de toekomst.

The Protocol Wars – Which side should you choose?

Er zijn momenteel meerdere protocollen beschikbaar, zoals ThinWire of HDX 3D Pro, maar hoe zorg je voor de beste User eXperience in verschillende situaties? In deze sessie gaan we dieper in op de verschillende protocollen en hoe de toevoeging van bijvoorbeeld een GPU hier invloed op kan hebben. Ook zal er een korte uitleg gegeven worden hoe een video codec werkt om de keuze beter te begrijpen.

Customer casus: Citrix & NVIDIA in de praktijk, de weg ernaartoe

Grafisch workload, notes from the field. In deze customer casus deelt Krishan inzichten die hij heeft opgedaan tijdens het implementeren van een omgeving met grafische workloads.

Onze sponsoren

De Dutch Citrix User Group wordt mede mogelijk gemaakt door onze sponsoren:

Word ook sponsor

Programma De agenda is onder voorbehoud