Verslag

Afgelopen 12 t/m 14 januari 2017 vond Citrix Summit plaats in Anaheim, USA. De DuCUG heeft Citrix CTO Christian Reilly bereid gevonden om een sessie te verzorgen waarin Christian dieper ingaat op de aankondigingen van Citrix Summit vanuit zijn rol als CTO, waarbij vanzelfsprekend de acquisitie van UniDesk en de nauwere samenwerking met Microsoft ruim aan bod zal komen.

Christian zal twee sessies geven.

De eerste sessie vindt plaats op woensdag 1 februari en start om 16:00u (aanvang: 15:30u) en eindigt om ongeveer 20:00u.
De tweede sessie vindt plaats op donderdag 2 februari. Starttijd is 15:00u (aanvang: 14:30u) en eindigt om 19:00u.

De inhoud van de sessies is identiek. Je kan dus kiezen welke datum je het beste schikt. De DuCUG en Christian willen zoveel mogelijk mensen de kans geven deze unieke sessie bij te wonen. We hebben een beperkt aantal plaatsen, dus bij inschrijving verwachten we ook dat je daadwerkelijk de sessie bijwoont.
De sessies vinden plaats op het kantoor van Citrix Nederland te Amsterdam. Citrix Nederland verzorgt een maaltijd gedurende de sessie.
Parkeren kan bij Spaces zelf (routebeschrijving) of bij Q-Park Eurocenter (5 minuten lopen) (kosten voor de deelnemer zelf).
Vanwege de beschikbare ruimte is het verzoek om niet eerder dan 30 minuten van te voren te melden bij het kantoor van Citrix Nederland op de vijfde verdieping. Beneden in het gebouw is een barista waar je indien je eerder bent kan wachten (en blijkbaar kan genieten van goede koffie).

Programma De agenda is onder voorbehoud