Na ruim anderhalf jaar zijn wij trots en blij om het eerste evenement van 2021 aan te kondigen. Het evenement is gepland op woensdag 29 september 2021 en vindt plaats in de Oude Duikenburg te Echteld.

Dit evenement is het eerste DuCUG evenement sinds de start van de Corona pandemie en ondanks dat de pandemie nog niet achter ons ligt gloort er gelukkig wel licht aan het eind van de tunnel. Als community hebben wij elkaar ruim anderhalf jaar niet in levende lijve gezien, wij kunnen ons dan ook goed voorstellen dat er, naast interessante presentaties, behoefte is aan elkaar ontmoeten, bij te praten en wij hebben hiervoor dan ook extra tijd gereserveerd op het evenement.

Omdat gezelligheid en netwerken een prominente plek innemen op het evenement hebben we aansluitende een BBQ diner georganiseerd bij de Oude Duikenburg om zo gezamenlijk de dag af te sluiten met een hapje en een drankje. Deze BBQ is geheel kosteloos, graag vragen wij of je tijdens het bestellen van het ticket door middel van de checkbox wilt aangeven of je deelneemt aan de BBQ. Het menu bestaat uit voldoende keuze uit vlees, vis en vegetarische gerechten. Mocht wij rekening dienen te houden met specifieke dieet wensen geeft dit dan a.j.b. door bij de reservering dan overleggen wij dit met de catering.

De voorgaande edities van de DuCUG evenementen zijn door de community steeds erg goed gewaardeerd, wij steken dan ook veel energie in het bewaken en het verder verbeteren van de kwaliteit. Dit kunnen wij alleen samen met jullie, de bezoekers van het DuCUG evenement en jullie participatie tijdens de presentaties. De eerste stap hiervoor is je inschrijven om er samen met ons een succes van te maken.

Het evenement heeft een technisch karakter, onze doelgroep bestaat dan ook uit technisch specialisten, consultants en architecten die dagelijks met Citrix en aan Citrix gerelateerde technologie werken. Werving en marketing activiteiten zullen wij dus proberen te beperken. De voertaal is Nederlands met als uitzondering de presentaties van onze gast presentatoren uit het buitenland.

Wij danken onze sponsoren voor het vertrouwen en het mogelijk maken van een volledig verzorgd evenement. Dit is niet vanzelfsprekend en de sponsoren hebben dan ook een prominente plaats op onze website. Op het evenement is het natuurlijk mogelijk om in contact te komen met onze sponsoren.

Corona maatregelen

Als wij het afgelopen jaar een ding hebben geleerd is dat wij voorzichtig moeten zijn met voorspellingen met betrekking tot de ontwikkelingen rondom de Corona maatregelen. Vooralsnog organiseren wij het evenement dan ook op basis van de maatregelen zoals deze op 26 juni zijn aangekondigd; dit betekent dat wij, of uit moeten gaan van 1,5 meter afstand behouden, of gebruik moeten maken van de Corona Check app. Deze laatste stap is nog maar recent aangekondigd en de informatie betreffende hoe dit er precies uit komt te zien is op dit moment nog erg summier.

Bij opening van de inschrijving houden wij vooralsnog het aantal bezoekers aan, op basis waarvan 1,5 meter afstand is te behouden; hierbij stellen wij de wachtrij beschikbaar en zodra er meer duidelijkheid ontstaat stellen wij, op volgorde van inschrijving, extra kaarten beschikbaar.

Houdt er bij inschrijving in ieder geval rekening met dat wij verplicht worden gesteld middels de Corona Check app toegang te verlenen bij binnenkomst. Voor verdere informatie met betrekking tot de app zie de website van de rijksoverheid: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/coronabewijs

Bij inschrijving wordt dan ook specifiek gevraagd om toestemming voor het gebruik van de Corona Check app. Helaas kunnen wij op basis van de mogelijk geldende regelgeving geen toegang verlenen als je hier geen gebruik van wenst te maken, natuurlijk zien we je dan graag terug op een volgend evenement waarbij dit niet meer noodzakelijk is.

Programma De agenda is onder voorbehoud


Hoofdpodium

29 september 2021

Hoofdpodium

29 september 2021
Barry Schiffer

Opening

09:15 - 09:30Barry Schiffer

Sponsor: ControlUp: Extending Session Monitoring & Troubleshooting to Endpoints with ControlUp Remote DX & Edge DX

09:35 - 09:50ControlUp
Niek Boevink

Citrix Keynote

11:00 - 11:40 Koffiepauze
Gerjon Kunst

Reference case "Hollands Kroon"

11:45 - 12:30Gerjon Kunst
12:30 - 13:40 Lunch

Sponsor: Liquidware: How to simplify application management

13:45 - 14:00Liquidware Labs
Patrick van den Born

Reference case "Deploying Windows 10 Enterprise multi-session with Azure DevOps, Terraform and Packer"

14:50 - 15:30 Koffiepauze

Sponsor: Nutanix

15:35 - 15:50Nutanix
Rody KossenKees Baggerman

Mastering EUC Performance

15:55 - 16:30Rody KossenKees Baggerman
Barry Schiffer

Afsluiting

16:35 - 16:45Barry Schiffer
16:45 - 17:30 Borrel
17:30 - 21:00 BBQ diner